Beneficii

Beneficii

Transport (la cerere)
Transportul la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză este externalizat și oferit de firma Kids Taxi. Pentru informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 0786.092.510 – Cezar Zamfir.

Supraveghere video și securitate
Școala Româno-Finlandeză dispune de sistem de supraveghere video și de firmă de pază care se ocupă de securitatea și siguranța elevilor noștri.

Curte exterioară și loc de joacă Copiii dispun de un loc de joacă special amenajat în aer liber, dotat cu jucării de exterior și aparate de joacă atractive, suprafața de joacă fiind în totalitate acoperită cu plăci protectoare de tartan. Elevii au la dispoziție o curte exterioară cu teren de fotbal și baschet, unde pot desfășura diverse activități și jocuri în aer liber.

Bucătărie proprie și restaurant

Preocupați fiind de importanța unei alimentații sănătoase pentru dezvoltarea copiilor, oferim zilnic preparate pregătite în bucătăria proprie: mic-dejun (doar pentru copiii din grădiniță), gustarea de fructe, prânzul și gustarea de după-amiază (desertul). Meniurile sunt realizate de asistenta medicală ținând cont de necesarul caloric și proteic specific fiecărei vârste.

Cabinet medical

Școala Româno-Finlandeză dispune de un cabinet medical și de două asistente medicale prezente permanent în școală și grădiniță pe durata întregului program. Copiilor și elevilor li se oferă asistență medicală în cazul în care au nevoie, cabinetul fiind dotat cu medicamente și materiale sanitare necesare.

Bibliotecă

Credem că un rol important în dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor îl au cărțile. Ne dorim să cultivăm în elevii noștri pasiunea pentru citit și, tocmai de aceea, avem un spațiu special care să-i încurajeze să iubească lectura și cărțile: Biblioteca SRF. Biblioteca are cărți din literatura română și străină, dicționare, atlasuri, enciclopedii, cărți de povești pentru copii și multe alte volume specifice programei școlare, care pot dezvolta imaginația și îmbogăți cultura generală. Încurajăm lectura și prin clubul de carte, la care elevii pot participa lunar dacă au citit cartea recomandată. Multe discuții interesante și folositoare se ivesc de fiecare dată la acest club.

Cabinet psihopedagocic

Suntem interesați de modul în care elevii noștri se dezvoltă personal (comportament, emoții) și pentru aceasta avem un cabinet special și doi psihologi care se ocupă de emoțiile și problemele cu care se confruntă copiii.

Laboratoare științifice

Am creat un spațiu specific încurajarii activităților științifice, ajutând elevii să înțelegă mai bine biologia, informatica, matematica și să învețe diverse lucruri practice, precum și pentru realizarea unor experimente științice.

Laborator de muzică

Unul dintre locurile preferate de elevii noștri este laboratorul de muzică, și nu doar pentru că iubesc muzica, ci și pentru că ei au cântat ca să putem avea acest laborator. În cadrul concertului „Vreau să cânt” organizat în 2014, la care au participat artiști consacrați, copii și părinți deopotrivă, am strâns suma necesară pentru achiziționarea de instrumente muzicale și materiale pentru laboratorul de muzică. Săli de clasă

Am amenajat și personalizat sălile de clasă în funcție de nivelul de vârstă al copiilor, cu mobilier adecvat și un ambient care să le permită o dezvoltare naturală și armonioasă. Oferim spațiu pentru desfășurarea activitățiilor specifice fiecărei vârste și fiecărei etape, din parcursul lor educațional. Clasele sunt dotate cu table interactive, proiector și calculator, copiii și elevii fiind în permanență în contact cu informații prezentate într-un format modern și de actualitate.

#

Ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai reușit să găsești pe site informațiile de care aveai nevoie,
te rugăm să iei legătura cu noi.

Contact

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram