Campionatul de Fotbal al Tăticilor

   Ziua de vineri, 13 Octombrie, o dată considerată ghinionistă, a fost foarte norocoasă pentru elevii și tăticii de la SRF. Campionatul de fotbal al tăticilor de pe arenele Diamond a deschis sezonul evenimentelor marca SRF.

Presa școlii a ajuns devreme pe stadion, pentru a observa cum se pregătesc fotbaliștii de joc. Am putut astfel vedea foarte mulți părinți, colegi, prieteni veniți să își susțină clasele, unele concurând singure, altele, în spirit de solidaritate, unindu-se pentru a forma echipe. Dani Popa, organizatorul evenimentului, a fost foarte implicat pe tot parcursul serii, dar am reușit sa îl prindem la un moment dat pentru a ne spune câteva cuvinte: „Au apărut și lucruri mai grele în organizare, dar am reușit sa trec peste ele și să organizez bine acest eveniment.” Într-adevăr bine, pentru că, pe lângă spectacol, am avut și gustări și sucuri delicioase.

Echipa de dans, acum devenită echipă de majorete, a făcut un show extraordinar, chiar dacă unele dintre fete erau la prima reprezentație. Îmbrăcate în bluze albe și tutuuri de diferite culori, cu pampoane sclipitoare, ele au susținut cu entuziasm toate echipele. Alexia Moreanu, una dintre majorete, ne-a marturisit: „ Nu am mai fost majoretă până acum. Este ceva diferit, dar îmi place.”

Atât pe teren, cât și în tribune, a fost o atitudine fairplay. Chiar dacă au pierdut, au câștigat, sau a fost remiză, am putut vedea echipe adverse felicitându-se și strângându-și mâinile, o lecție cu atât mai valoroasă pentru toți copiii. Din partea spectatorilor, tăticii au avut parte de susținere constantă si frenetică. Clasele au avut slogane diferite și au scandat până au rămas fără voce. În pauze am luat mai multe testimoniale de la jucători și spectatori:

Mă bucur că avem un astfel de campionat si ca putem sa ne distram aici cu toții. - tătic fotbalist
Mi-a plăcut foarte foarte mult meciul. Atmosfera este extraordinara, ne-am distrat foarte tare si toată lumea a fost super încântată. - Alina Cîrjă, manager și spectator
Sper să câștige echipa clasei mele, dar cred că toți au jucat foarte bine. - Ana-Maria Alexandru, spectator
Mă simt energică, plină de viață. Toată lumea este entuziasmată. Super organizat! - Alexandra Leonte, spectator

Câștigătorea de anul acesta a locului I a fost echipa clasei Pregătitoare C, care pe lângă, cupă, diplome și medalii a primit drept premiu oportunitatea de a participa la Campionatul Municipal de Fotbal al Tăticilor.

Atmosfera generală de la SRF, de colaborare, entuziasm și implicare, s-a regăsit întocmai și la campionatul de fotbal al tăticilor, lucru care ne-a bucurat nespus.

O puteți regăsi în imaginile din video-ul realizat de Sabina Brânzei (elev, clasa VI-a A), Redactor SRF.

Reportaj realizat de Ioana Nicolae (elev, clasa VI-a A), Redactor SRF

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram