• Character First – Primar și Gimnaziu

  ... ne dorim ca printr-un efort constant al profesorilor și părinților să le creionăm copiilor trăsături de caracter, care să îi ajute pe ei să devină oamenii de bază ai societății de mâine.
 • Public speaking – Primar și Gimnaziu (începând cu clasa a II-a)

  … urmărește să le ofere copiilor experiența vorbitului în fața unei audiențe prin învățarea și înțelegerea unor concepte precum: captarea atenției, introducere captivantă, ancora în audiență etc.
 • Engleză și Germană – Primar

  … sunt cluburile de limbi străine pe care școala noastră le oferă pentru dezvoltarea lexicului și a gramaticii specifice fiecăreia dintre ele.
 • Micii Exploratori – Primar

  … le oferă copiilor o ocazie extraordinară pentru a-și dezvolta o atitudine pozitivă faţă de mediul înconjurător şi față de toate fiinţele vii.
 • Dezvoltare Personală – Primar

  … îi ajută pe copii să îşi dezvolte capacitatea de a înţelege şi exprima emoţiile proprii și, de asemenea, să descopere modalităţi de comunicare în faţa conflictului şi rezoluţii proactive pentru situaţiile curente.
 • Lumea Poveștilor/Club Lectură – Primar

  ... copiii vor putea călători în diverse locuri, vor cunoaște noi personaje, își vor dezvolta imaginația și pasiunea pentru cărți, pentru cunoaștere.
 • Joc și mișcare – Primar

  ... foarte importante pentru dezvoltarea copiilor de clasa pregătitoare, care fac trecerea de la grădiniță spre școală, jocul și mișcarea fac mai ușoară învățarea.
 • Logică emoțională – Gimnaziu

  ... promovează un răspuns social constructiv la schimbare, în contextul școlar. Prin folosirea Logicii Emoționale în școală se va construi un limbaj comun și un set de abilități practice pentru a aborda inevitabilele schimbări și provocări ale vieții.
 • Clubul de carte

  Cărțile au un rol important în dezvoltarea imaginației, creativității, aptitudinilor de a vorbi în public, de a scrie creativ și de a avea un vocabular bogat. Prin acest club îi provocăm pe copii să citească în fiecare lună o carte, pe marginea căreia să avem discuții, activități deosebite și din care ei să învețe lucruri importante pentru viața lor.
#

Ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai reușit să găsești pe site informațiile de care aveai nevoie,
te rugăm să iei legătura cu noi.

Contact

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram