Optionale (după ora 13:00)

Durata fiecărui opțional este de 45 de minute și se desfășoară o dată pe săptămână.

 • Story telling

  A fost o dată ca niciodată...
  Cine nu a visat vreodată că va deveni erou, povestitor, regizor sau că va crea noi universuri imaginare?
  Vom deveni povestitori, creatori de lumi fantastice şi poveşti captivante, dând frâu liber imaginației...
 • Lego

  Cursurile Bricks4Kids sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese Lego și știința.
 • Baby Gym

  Prin gimnastică se dobândesc abilități motrice, graţie, postură, disciplină şi încredere în sine. Copiii sunt încurajaţi creativ şi îndrumaţi să dea frâu liber talentului nativ.
 • Fotbal

  Cu toții suntem familiarizați cu expresia „mens sana in corpore sano”. Sportul echilibrează activitatea psihică. Prin sport înveți strategie, tactică și aplicări ale acestora. De asemenea, te ajută să înțelegi emoțional ce înseamnă o echipă. *Opționalul de fotbal pentru școală se va desfășura pe un teren sintetic închiriat.
 • AMECV (Atelierul de Modelat Emoții, Caractere și Valori)

  Acest atelier îşi propune dezvoltarea emoţională, personală şi socială a copiilor prin metode creative, art-terapeutice adaptate nivelului de vârstă. Grupul este format din 6-8 copii, întâlnirile vor fi săptămânale, iar la finalul lunii părinţii vor primi un raport individual de progres al copilului.
 • Robotică

  Acest opțional îi va învăța pe copii cum sunt realizați și cum funcționează roboții, cum poate reacționa un robot în mediul înconjurator, cum pot programa un robot și cum îi pot da comenzi, coding adaptat special pentru copiii peste 6 ani, conexiuni în viața reală, exemple de utilizare în aplicații diverse. Programarea îi va ajuta în mod direct în a-și planifica foarte clar obiectivele, acțiunile și metodele de lucru. Gândirea devine organizată și logică, iar copilul este mai bine pregătit pentru interacțiunea sa cu tehnologia, indiferent de domeniul de activitate.
#

Ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai reușit să găsești pe site informațiile de care aveai nevoie,
te rugăm să iei legătura cu noi.

Contact

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram