Optionale (după ora 13:00)

Durata fiecărui opțional este de 45 de minute și se desfășoară o dată pe săptămână.

 • Lego – Prof. Mihaela Carp

  Cursurile Bricks4Kids sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese Lego și știința.
 • Baby Gym - Prof. Alexandra Tudorache

  Prin gimnastică se dobândesc abilități motrice, graţie, postură, disciplină şi încredere în sine. Copiii sunt încurajaţi creativ şi îndrumaţi să dea frâu liber talentului nativ.
 • Fotbal - Prof. Dan Niculescu

  Cu toții suntem familiarizați cu expresia „mens sana in corpore sano”. Sportul echilibrează activitatea psihică. Prin sport înveți strategie, tactică și aplicări ale acestora. De asemenea, te ajută să înțelegi emoțional ce înseamnă o echipă. *Opționalul de fotbal pentru școală se va desfășura pe un teren sintetic închiriat.
 • AMECV (Atelierul de Modelat Emoții, Caractere și Valori) - Psiholog Adina Idor

  Acest atelier îşi propune dezvoltarea emoţională, personală şi socială a copiilor prin metode creative, art-terapeutice adaptate nivelului de vârstă. Grupul este format din 6-8 copii, întâlnirile vor fi săptămânale, iar la finalul lunii părinţii vor primi un raport individual de progres al copilului.
 • Teatru - Prof. Paul Diaconescu

  Încrederea și stima de sine a micuților, de a combate timiditatea și tracul și de a le pune creativitatea și imaginația la lucru - acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poate avea teatrul în dezvoltarea micuților. Vizionarea spectacolelor are un efect deosebit în dezvoltarea copilului, dar înscrierea lui la cursuri de actorie are o influență mult mai mare, iar copiii învață o mulțime de lucruri: învață să socializeze!
#

Ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai reușit să găsești pe site informațiile de care aveai nevoie,
te rugăm să iei legătura cu noi.

Contact

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram