• English

  The best way to learn English is to practice it every day. Therefore this year we will try to improve the children's spelling and writing skills through this course so that they can become real European citizens.
 • Spaniolă

  Opționalul se adresează copiilor care doresc să se familiarizeze cu cea de-a doua limbă străină, să cunoască mai bine cultura acesteia, să-și îmbogățească lexicul și gramatica.
 • Teatru

  Încrederea și stima de sine a micuților de a combate timiditatea și tracul și de a le pune creativitatea și imaginația la lucru; acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poate avea teatrul în dezvoltarea micuților. Vizionarea spectacolelor are un efect deosebit în dezvoltarea copilului, dar înscrierea lui la cursuri de actorie are o influență mult mai mare, iar copiii învață o mulțime de lucruri: învață să socializeze!
 • Robotica

  Acest opțional îi va învăța pe copii cum sunt realizați și cum funcționează roboții, cum poate reacționa un robot în mediul înconjurator, cum pot programa un robot și cum îi pot da comenzi, coding adaptat special pentru copiii peste 6 ani, conexiuni în viata reala, exemple de utilizare în aplicații diverse. Programarea îi va ajuta în mod direct în a-și planifica foarte clar obiectivele, acțiunile și metodele de lucru. Gândirea devine organizată și logică, iar copilul este mai bine pregătit pentru interacțiunea sa cu tehnologia, indiferent de domeniul de activitate.
 • Lego

  Cursurile Bricks4Kids sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea și imaginația copiilor, folosind piese Lego și știința.
 • WOW Lab

  Non-formal science workshops through experiential learning; interdisciplinary approach of subjects (physics, chemistry & biology). The learning process is not based on theoretical information, but on the direct observation of children’s own practical experiments.
 • Interpretare instrumentală (chitară bas/acustică/electrică - vioară - flaut - pian – tobe)

  Învățarea și exersarea la un instrument le dezvoltă copiilor atenția distributivă, puterea de concentrare, voința și îi ajută să devină riguroși, perseverenți, disciplinați, responsabili. Prin intermediul orelor de pian, chitară și educație muzicală copiii sunt provocați să dea frâu liber imaginației, să transpună mesajele muzicale în emoții sau stări personale, să coreleze imagini reale cu expresii muzicale.
 • Canto

  Vocea umană poate fi considerată cel mai frumos instrument muzical. Toate celelalte instrumente, prin construcția lor, încearcă să imite cât mai apropiat vocea umană, care este prin excelență instrumentul specific omului. În cadrul lecțiilor de canto se vor învăța: tehnica vocală, dicție respirație, intonație, frazare, agilitate, prezență scenică și mișcare. Se va dezvolta, de asemenea, auzul muzical.
 • Gimnastică ritmică

  Prin gimnastică se dobândesc abilități motrice, graţie, postură, disciplină şi încredere în sine. Copiii sunt încurajaţi creativ şi îndrumaţi să dea frâu liber talentului înnăscut.
 • Fotbal

  Cu toții suntem familiarizați cu expresia „mens sana in corpore sano”. Sportul echilibrează activitatea psihică. Prin sport înveți strategie, tactică și aplicări ale acestora. De asemenea, te ajută să înțelegi emoțional ce înseamnă o echipă.
 • Scrimă

  Scrima ar putea fi numită una dintre cele mai vechi îndeletniciri sportive ale omului și este cunoscută sub denumirea de „șah în formă fizică”. Este cât se poate de adevărat că acest sport combină forța, agilitatea, inteligența și viteza, fiind dinamic și antrenant.
 • Atelier de modelat emoții

  Acest atelier îşi propune dezvoltarea emoţională, personală şi socială a copiilor prin metode creative, art-terapeutice adaptate nivelului de vârstă. Grupul este format din 6-8 copii, întâlnirile vor fi săptămânale, iar la finalul lunii părinţii vor primi un raport individual de progres al copilului.
 • Educație Antreprenorială

  Opționalul se adresează copiilor între 7 și 13 ani și este un program complex de educație anteprenorială și financiară. Misiunea Ken Academy prin acest program este ca fiecare copil să devină conștient că în interiorul său se află o multitudine de resurse care merită să fie descoperite și dezvolatate.
 • Public Speaking

  Opționalul de Public Speaking cuprinde exerciții și activități pentru dezvoltarea abilităților de comunicare și vorbit în public. Obiectivele acestuia sunt: îmbunătățirea vizibilă a abilităților de comunicare, actorie și vorbit în public, dezvoltarea abilităților de socializare, comunicare, ascultare activă, imaginație, creativitate și improvizație, dezvoltarea abilităților de scriere, memorie, stăpânire a propriilor emoții.
 • Atelier Creative Writing

  Creative writing (scriere creativă) este modalitatea prin care copiii își vor putea exprima în scris gândurile, sentimentele, emoțiile. Se adresează elevilor care doresc mai mult decât să știe să scrie și să citească, celor care vor să gândească de două ori și să scrie o dată, celor care vor să își dezvolte un stil prețios de a scrie și de a se exprima corect, creativ în tot ceea ce scriu.
 • Pictură

  Cursul de pictura pentru copii este organizat astfel încât să dezvolte imaginaţia, gândirea, creativitatea şi spontaneitatea, să faciliteze deprinderea unor abilităţi şi tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, modelaj, colaj, arte decorative), să determine satisfacţia realizării unei lucrări finite şi implicit creşterea încrederii în sine, să încurajeze comunicarea şi lucrul în echipă.
 • Dans

  Parte integrantă a educației fizice, dansul cuprinde mișcări ce reflectă afectivitate, sensibilitate, grație și eleganță, expresivitate și voiciune, sincronizarea ritmului mișcărilor cu muzica fiind mijlocul de bază al dezvoltării educației fizice și estetice.
 • Dramatizare (teatru)

  Cursul de actorie este o modalitate de a introduce pe termen lung copiilor beneficiile artei dramatice care întăresc abilitățile de comunicare, întăresc încrederea și creează o conștiință socială prin procese de învățare creativă.
#

Ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai reușit să găsești pe site informațiile de care aveai nevoie,
te rugăm să iei legătura cu noi.

Contact

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram