• Mihaela Teodorescu Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Mihaela este absolventă a Facultății Bioterra (C.E.P.A.).
  Încă din anul 2010, Mihaela a realizat o vizită în Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din diferite școli.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Valori în școala finlandeză - Prof. Krista Lahtinen; Cum să predăm copiiilor folosind povești - Prof. Airi Olin; Schimbarea de paradigmă. Istoria învățământului finlandez - Dr. Jukka Kangaslahti, Finlanda; Relația profesor-elev-părinte în sistemul finlandez - Prof. Krista Lahtinen și Heli Saive etc.
  Mihaela este o persoană energică, creativă, inventivă, organizată, răbdătoare şi cu mare putere de adaptare la nou, un bun povestitor și are abilități în teatru. Cel mai mult îi place să investească în copii (pe termen lung)!

 • Alina Hogaş Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Alina este absolventă a Facultății de Asistență Socială la Universitatea din București și a Modulului Psihopedagogic- Nivelul I. În prezent urmează cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației – Învățământ Primar și Preșcolar.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală despre educaţia şi sistemul finlandez susţinute de diverşi specialişti din Finlanda – Krista Lathinen, Airi Olin, Dr. Jukka Kangaslahti, Marcus Andersen, precum și Terapia ocupațională recuperatorie pentru copiii cu nevoi special educaționale și adulții cu dizabilități psihice și fizice - curs susţinut de un grup de terapeuţi ocupaţionali din Arizona. Alina este o persoană creativă, implicată, dornică să descopere/ înveţe lucruri noi şi să ofere o educaţie de calitate pentru fiecare copil.


 • Andrei Andreea Tania Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Andreea este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie din cadrul Universității Dimitrie Cantemir din Târgu Mureș și deține un masterat în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Gheorghe Tomsa.
  În prezent urmează cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației – Învățământ Primar și Preșcolar. Andreea este o persoană deschisă, comunicativă, perfecționistă. Cel mai mult îi place să investească în oameni și, în special în copii!


 • Ligia Maria Cristea Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Ligia este absolventă a Facultăţii de Psihologie si Ştiintele Educaţiei – Învâţâmânt primar şi preşcolar şi a Facultăţii Teologice „Thimotheus” şi este în anul al II lea la Master - Pedagogii alternative şi Artă Teatrală, Universitatea București. Înca din anul 1999 a lucrat ca voluntar la Centrul de Plasament Rucăr - Argeş şi la Clinica de Pediatrie Fundeni (sala de joacă). Din anul 2007, Ligia lucrează ca profesor învăţământ preşcolar.

  De-alungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. Cursuri despre educaţia şi sistemul finlandez susţinute de diverşi specialişti din Finlanda – Krista Lathinen, Airi Olin, Dr. Jukka Kangaslahti, Marcus Andersen, ”Terapia ocupațională recuperatorie pentru copiii cu nevoi special educaționale și adulții cu dizabilități psihice și fizice”- curs sustinut de un grup de terapeuţi ocupaţionali din Arizona. În aprilie 2015, Ligia a vizitat Finlanda cu scopul de formare şi schimb de experieţă cu specialişti din Masku. Ligia este o persoană iubitoare, gata sa încurajeze la momentul potrivit, dornică de a educa cu pasiune si dedicare.


 • Maria Șerban Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Maria este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației (Învățământ primar și preșcolar) și deține un masterat în Consiliere școlară și dezvoltarea carierei, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Gheorghe Tomșa. Maria a obținut gradul definitivat în învățământul preșcolar și titularizarea în iulie 2014.
  În noiembrie 2013, Maria a vizitat Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din scolile din Tammenahjo (Masku) si Turku.

  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, cursuri despre educația și sistemul de învățământ finlandez susținute pe parcursul mai multor ani de diverși specialiști din Finlanda (Prof Airi Olin, Dr. Jukka Kangaslahti, Prof Krista Lahtinen), "Metode de lucru pentru copiii cu nevoi senzoriale" - curs susținut de un grup de terapeuți ocupaționali din Arizona și altele.
  Maria este o persoană caldă și gata să îi învețe pe ceilalți. Ea îi inițiază cu atenție și răbdare pe cei mici în tainele fermecătoare ale copilăriei și îi pregătește prin jocuri și activități pentru viața în societate.


 • Sabina Stănescu Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Învățământul Primar și Preșcolar. În prezent este studentă la masterul Pedagogii Alternative si Artă Teatrală în cadrul Universității.
  Încă din 2014, Sabina a urmat cursuri de formare profesională organizate în cadrul Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeză. Ea este o persoană calmă, răbdătoare și creativă, mereu dornică să ofere ce este mai bun celor mici. Cel mai mult îi place să-i asculte pe cei care au nevoie să fie ascultați.


 • Oana Grigore Profesor limba engleză

  Oana predă limba engleză de 3 ani la Grădiniţa Româno-Finlandeză, pentru mai mult de 100 de prichindei. La inceput, cei mai mici dintre ei o strigau Purple.
  Oana este absolventă a Universităţii Bucureşti (promoţia 1997) şi a început să lucreze cu preșcolarii ca asistent social – voluntar, încă din studenție.
  De-a lungul anilor Oana a participat la numeroase cursuri de formare și dezvoltare profesională: Modulul pedagogic (în timpul facultății), Trainer of trainers (International Coaching &Training Institute UK), cursuri de captare a audienței (“Moody Radio”, Chicago, USA), cursuri de engleză pentru profesori (Librăria Cărtureşti, Bucureşti), cursuri de engleză la British Council, nivel C1.
  În perioada 2009-2014, Oana a fost trainer invitat la peste 20 de conferinţe care vizau educația copiilor, conferințe organizate în România, Austria şi Republica Moldova.
  Oana este o persoană veselă, creativă şi cu lipici la copii! Cel mai mult îi place când în preajma ei oamenii mici se simt mari!


 • Betina Căpitanu Profesor After-School

  Betina este studentă a Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației la specializarea Pedagogia Învățământului Preșcolar și Primar. Este profesor after-school la grădiniță și coordonatorul departamentului de after-school. Betina este o persoană responsabilă, entuziastă, comunicativă, mereu dornică să învețe lucruri noi.


 • Maria Percu Profesor After-School

  Maria este studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educaţiei, specializarea ei fiind Psiho-pedagogia specială, la Universitatea Bucureşti. În anul 2016, Maria a realizat mai multe vizite in Ungaria, Austria, Slovacia și Praga cu scopul de formare şi schimb de experienţă. Maria este o persoană veselă, creativă, optimistă, dobândind capacitatea de a trece peste orice fel de obstacol. Cel mai mult îi place să atingă cele mai înalte culmi în toate aspectele.


 • Rebeca Miron Profesor After-School

  Rebeca este studentă la Facultatea de Psihologie si Științele Educației, Universitatea din București. Rebeca este o persoană energică, creativă, răbdătoare. Pasiunea ei este să lucreze cu copiii.

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram