• Alina Cristiana Cîrjă Profesor Public Speaking

  Alina este fondatoarea Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze. Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un masterat în Management Educațional la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Dr. Pânișoara Ovidiu.
  Alina este Doctor în Științele Educației din februarie 2016, când a susținut lucrarea de doctorat, sub îndrumarea Prof. Dr. Niculescu Viorel, cu tema Educația Centrată pe Copil: modelul finlandez aplicta în România.
  Încă din anul 2010, Alina a realizat mai multe vizite în Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din diferite școli din zona Helsinki și Turku.
  De-a lungul anilor a urmat și susținut numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală în România și în alte țări.
  Alina este profesor de Public Speaking pentru clasele IV-VI și coordonatorul echipei de Public Speaking a școlii.
  Ea este formator și lider pentru profesorii de la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză, și nu numai; este pasionată de ceea ce face și un model demn de urmat în domeniul inovației și al educației.

 • Roxana Corcodel Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Roxana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un masterat în Managementul și Evaluarea Organizațiilor și Programelor Educaționale, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Ovidiu Pânișoară.
  Roxana este primul profesor pentru învățământul primar angajat la Școala Româno-Finlandeză, inițiator al multor proiecte care se desfășoară astăzi la noi cu mare success și director educative.
  În anul 2010 a realizat prima vizită în Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști dintr-o școală din orașul Turku, iar ulterior a vizitat școli din Helsinki.

  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală cu specialiști din România, Finlanda, America. Roxana este coordonatorul echipei de dans a școlii „SRF Dance”. Ea este o persoană responsabilă, perfecționistă, echilibrată și dornică de inovație în sistemul educațional românesc. Cel mai mult îi place să investească în copii, dezvoltându-le o gândire flexibilă și capacități de adaptare și relaționare în orice situație.


 • Diana Mușat Profesor Public Speaking

  Diana este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice și deține un masterat în Communication and Advertising, în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum cursuri de radio, fotografie, project management și de formare în sistemul finlandez.
  Diana este profesor de Public Speaking pentru clasele a II-a și a III-a, coordonatorul Clubului de carte și al echipei de Redacție a școlii.
  Ea este o persoană creativă, pasionată de cărți și călătorii, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să ofere cadouri și să-i surprindă pe cei din jur.


 • Denisa Purcaru Profesor Limba Engleză

  Denisa este absolventă a Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene și deține un masterat în Consultanță în Afaceri, la Universitatea din București. În prezent, este studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Română-Engleză, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir.
  Încă din primul an de predare, Denisa a vizitat școala Tammenahjo din Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu experți de talie internațională din domeniul predării limbii engleze.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală puse la dispoziție atât de școala noastră, precum și de Universitatea Cambridge, British Council, European Examination Centre, Jolly Phonics și Shakespeare School.
  Denisa este dirigintă la clasa a V-a A și profesor de limba engleză pentru clasele a IV-a și a V-a.
  Ea este o persoană pasionată de ceea ce face, dedicată și implicată 100% în activitatea de predare. Este mereu dornică să cunoască noi metode de predare a limbii engleze și își dorește să aibă un impact pozitiv în viața elevilor ei prin investiția în dezvoltarea potențialului lor creativ.


 • Ancuța Duminică Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Este absolventă a Facultății de Științele Educației și deține un masterat în Managementul și Evaluarea Organizațiilor și Proiectelor Educaționale, la Universitatea din București.
  Ancuța este doctorand în Științele Educației la Universitatea București din octombrie 2015.

  În anul 2010 a participat la un stagiu de formare în Finlanda.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personal, precum: European best practices to support children with high potential and to acces training for gifted children with disabilities - Gifted (for) you; Finnish school on the move - Airi Olin, Finlanda; Feedbackul negativ și bullyingul - Dr. Jukka Kangaslahti, Finlanda etc.
  Ancuța este coordonatorul echipei de handbal a școlii. Ea este o persoană dedicată, activă și mereu dornică să învețe ceva nou.


 • Ligia Ologeanu Profesor Limba Engleză

  Ligia este absolventă a Facultății de Litere și deține un masterat în Comunicare și Relații Publice, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, sub coordonarea Prof. Dumitru Borțun.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Using the Interactive Whiteboard to teach Young Learners, Building up the speaking skills, ECCE Michigan Exam : An Overview - organizat de Cărtureşti; Whole Brain Teaching”- organizat de Shakespeare School şi Cărtureşti; Teaching Young Learners Throughout the Primary Cycle, organizat de Cărtureşti; Valori în școala finlandeză - Prof. Krista Lahtinen, Finlanda etc.
  Ligia este profesor de Limba Engleză pentru clasele a II-a și a III-a și este parte a echipei care coordonează Clubul de Carte.

  Ligia este o persoană responsabilă, dedicată, răbdătoare, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să încurajeze și să motiveze oamenii în a deveni cu fiecare zi mai buni.


 • Alina Ozturk Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Alina este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Departamentul de Pedagogie - Învățământ Primar și Preșcolar la Universitatea din București, a Academiei de Studii Economice din București, departamentul Economia Mediului și deține un masterat în Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Elena Stănculescu.
  Alina a efectuat practică pedagogică și voluntariat în pedagogiile alternative Montessori, Waldorf, Step by Step.

  Alina este coordonator pentu Clubul de carte alături de Alexandra Ivan și Diana Mușat. Ea este o persoană dinamică, creativă, mereu dornică să învețe ceva nou și să pună în practică.


 • VALENTINA SUHAROV Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Valentina este absolventă a Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu" din Constanța și a Facultății de Jurnalism, Comunicare și Relații Publice.
  Lucrează ca profesor din anul 2000 și are gradul didactic I.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională, cum ar fi: Leadership și management educațional în sistem descentralizat, Dezvoltarea profesională a cadrelor didactice prin activități de mentorat, Noi tendințe în curriculum finlandez etc.
  Valentina este o persoană sociabilă, responsabilă și dornică de perfecționare continuă. Adoră să fie în preajma copiilor.


 • Sabina Miroiu Profesor Limba Germană

  Sabina este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București și a modulului 1 psihopedagogic eliberatǎ de Universitatea Bucureşti, Facultatea de Psihologie si Stiințele Educației, Departamentul pentru pregatirea personalului didactic și Deutsches Sprachdiplom Stufe 2 eliberat de Goethe Institut, Bucureşti.
  A urmat cursuri de formare profesională organizate de Școala Gimnazială Româno-Finlandeză.
  Sabina este profesor de limba germană pentru clasele a II-a, a III-a, a IV-a, a V-a și a VI-a. Ea este o persoană perseverentă, înțelegătoare și punctuală. Cel mai mult îi place să călătorească.


 • Andreea Parfene Profesor Muzică

  Andreea este licențiată în Arte, absolventă a Facultății de Interpretare Muzicală din cadrul Academiei de Muzică București, secția flaut, și deține un masterat în Comunicare și Relații Publice, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, sub coordonarea Conf. Univ. Dr. Irina Stanciugelu.
  Andreea are o experiență vastă în domeniul muzical, fiind câștigătorea a numeroase Olimpiade Naționale și concursuri de muzică naționale și internaționale. Andreea are de asemenea la activ numeroase concerte, recitaluri, emisiuni radio-tv, turnee. A urmat cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, cum ar fi atelierele programului Cultură Prin Muzică – Culture Through Music sau sesiunea de formare Tehnici de lucru educaționale folosind metode din Terapia Ocupațională.
  Ea este profesor de Educație Muzicală pentru clasele II – VI și coordonatorul Corului SiReFa al Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze.
  Andreea este o persoană pasionată, responsabilă, creativă, comunicativă, care adoră provocările și să-și depășească limitele. Cel mai mult îi place să transmită emoție oamenilor!


 • Iștovan Alexandra-Andreea Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Alexandra este absolventă a Facultății de Științe Socio-Umane, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
  Chiar după terminarea facultății, Alexandra a început să lucreze ca profesor pentru învățământul primar. Din anul 2015 este învățătoare la Școala Gimnaziala Româno-Finlandeză.
  Alexandra este o persoană punctuală, creativă și dornică să învețe tot mai mult. A ales această meserie pentru că vrea să lase ceva în urmă, să fie un exemplu pentru viitorul acestei lumi.


 • Cristiana Pănican Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Cristiana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un masterat în Științele Educației, la Universitatea din București, susținând lucrarea de disertație cu tema „Adaptarea copiilor la clasa pregătitoare”, sub coordonarea Prof. Diana Csorba.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Predarea ca o poveste - Prof. Silvia Borteanu; Părinți mai buni, copii mai buni - Prof. Silvia Borteanum, ICOS - Organizarea interdisciplinară a ofertelor de învățare pentru formarea competențelor cheie la școlarii din clasele I-IV - program de formare continuă de tip blended learning pentru cadrele didactice din învățământul primar– Prof. Simona Luca
  Cristiana este o persoană dinamică, creativă, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să investească în oameni!


 • Adina Luiza Idor Psiholog

  Adina este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un masterat în Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia Cuplului, copilului și a familiei, la Universitatea din București.
  Încă din anul 2010, Adina a realizat două vizite în Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din diferite școli (Turku și Helsinki).
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personal, precum: Cum să sprijini un copil cu CES în clasă - Prof. Airi Olin și Pirjo Saarinen; Terapie socio-emoțională prin joc a copilului cu tulburări de dezvoltare - Dr. Renee McDannel, Julie Miller, Melissa St. John (SUA); Metode interactive de predare - în Turku, Finlanda; Relația profesor-elev-părinte în sistemul finlandez - Prof. Krista Lahtinen și Heli Saive.
  Adina este profesor de Dezvoltare Personală pentru clasele pregătitoare, clasele I și clasa a-II-a, desfășoară programul „Detectivul de emoții” inclus în grădiniță, este dirigintă la clasa a V-a B și coordonează activitatea cabinetului psihopedagogic al școlii.
  Adina este o persoană deschisă, dinamică, creativă, pasionată de ceea ce face, perseverentă, mereu dornică să învețe ceva nou și să stabilească relații de calitate. Cel mai mult îi place să călătorească cu familia și să petreacă timp cu oamenii dragi.


 • Clara Silvia Geambașu Profesor Limba Engleză

  Clara este absolventă a Facultății de Litere și deține un masterat în Didactica Disciplinelor Filologice, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Helga Oprea.
  Clara și-a început cariera de profesor în anul 2011, odată cu susținerea practicii pedagogice la Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Introduction to Business and Travel English Language Skills; Effective Communication Techniques; Instructional Planning for Successful Teaching; Terapia ocupațională recuperatorie pentru copiii cu nevoi special educaționale și adulții cu dizabilități psihice și fizice - Lara Taggart, Gina Buban, Debbie Hines, Lori Lambert, Melissa Clark, Meagan Orban.
  Clara este profesor de Limba Engleză pentru clasele I și a VI-a și diriginta clasei aVI-a A.
  Clara este o persoană energică, dornică să învețe și să experimenteze lucruri noi. Înțelegătoare și atentă la nevoile copiilor, îi ajută pe aceștia să se implice activ în procesul de învățare și să-și dezvolte talentele și cunoașterea de sine.


 • Alina Asimionesei Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Alina este absolventă a Colegiului Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel, absolventă a Facultății de Asistență Socială și deține un masterat în Asistență Socială, la Universitatea din București.
  În anul 2013, Alina a realizat o vizită în Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști ai școlii din Turku. De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, printre care: Valori în școala finlandeză – Prof. Krista Lahtinen; Noi tendințe în curriculum finlandez - Prof. Marcus Andersen; Feedbackul negativ și bullyingul - Dr. Yukka Kangaslahti; Mentoring Aspects - Prof. Airi Olin etc.
  Alina este coordonatorul trupei de dans a școlii.
  Ea este o persoană veselă, optimistă, creativă, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să aloce timp oamenilor!


 • Ligia Barbălată Profesor Geografier

  Ligia este absolventă a Facultății de Geografie și deține un masterat în Geografie Aplicată și Dezvoltare Regională, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Laura Comănescu. Ligia este în prezent doctorandă în anul I la Facultatea de Geografie, având ca temă de cercetare „Relația Relief-Turism în Munții Baiului (Gârbova)” sub Prof. Univ Dr. Laura Comănescu.
  În anul 2014 a obținut o bursă de studii la Universitatea Complutense din Madrid, Spania, unde a aprofundat și perfecționat cunoștințele de geografie.

  Este pasionată de scriere și cercetare, astfel că a participat la numeroase conferințe naționale și internaționale cum ar fi: Conferința Internațională „Environment at a CrossRoads: SMART approaches for a sustainable future: EcoSmart”; International Conference Geography, Environment and GIS for students and young researchers Targoviste, 13rd edition, România; Workshop-ul Tinerilor Cercetatori organizat de Institutul de Geografie, Academia Română și Fundația Simion Mehedinți.

  În timpul cercetării a avut și publicații: Baiului (Gârbova) Mountains the major sustainable Tourism Issues, Nr. 8/ Aprilie 2016, Quaestus Multidisciplinary Research Journal, Eurostampa Timișoara; Aspecte Geopolitice ale statutului de hegemon al Statelor Unite ale Americii, Coordonator Adrian Corobana, volumul „Triunghiul geopolitic al forțelor USA-China-Rusia”, Editura, Ars Docendi, București, 2013. De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, participând la cursul de formare al profesorilor din cadrul Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze august-septembrie 2016.
  Ligia este profesor de Geografie pentru clasele a V-a și a VI-a.
  Ligia este o persoană cu credință în Dumnezeu, iubitoare, atentă, afectivă, dornică de cunoaștere, perseverentă, pasionată de ceea ce face, de geografie și de drumețiile montane. Își dorește mult să aibă impact în viața elevilor ei așa cum a avut în viața ei profesoara de geografie din școala generală


 • Felicia Capitanu Profesor Character First

  Felicia este absolventă a Universităţii Bucureşti - Facultatea de Teologie Didactică Baptistă. Lucrează ca profesor la Şcoala Româno-Finlandeză din anul 2010.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională, cum ar fi: Cum transformi o școală bună în una excelentă, Metode de lucru interactiv din sistemul finlandez, Creativitate în lucrul didactic, Noi tendințe în curriculum finlandez etc.

  Profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2011, Felicia predă clubul Character First pentru clasele V-VI. Ea este o persoană comunicativă, responsabilă, empatică. Îşi doreşte ca elevii ei să fie bucuroşi, să râdă, să fie fericiţi şi dorinţa lor de a sta la şcoală să fie una firească, şi nu impusă.


 • Oana Staicu Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Oana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Specializare Pedagogia Învățământului Primar și Prescolar și deține un masterat în Management Educațional, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Toader Pălășan.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, printre care: Programul Lead Impact: Modulul 1 Lead yourself, Modulul 2 Lead your team, Modulul 3 Leaders; Valori în școala finlandeză – Prof. Krista Lahtinen; Noi tendințe în curriculum finlandez - Prof. Marcus Andersen; Feedbackul negativ și bullyingul - Dr. Yukka Kangaslahti etc.
  Oana este profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din anul 2014 și este o persoană curiosă, gata să învețe lucruri noi!


 • Irina Dijmărescu Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Este absolventă a Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Franceză-Română, la Universitatea din București și a liceului cu profil pedagogic Spiru Haret din Târgu-Jiu, specializarea învăţător-educator.
  În anul 2008, Irina a urmat cursul TTT (formare de formatori), susținut de Iulian Drăghicescu și tot în acel an a obținut certificatul de absolvire a programului de formare profesională pentru ocupația de formator, certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei și Egalităţii de Șanse și Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.

  De-a lungul anilor, a lucrat alături de psihologi clinicieni pentru dezvotarea personală a copiilor, dar și alături de unii dintre cei mai cunoscuți autori de texte pentru copii și ilustratori contemporani.
  Irina coordonează activitățile din cadrul proiectului Clubului de carte pentru clasele pregătitoare. Ea este o persoană creativă, veselă, pasionată de muzică, psihologie și literatură. Cel mai mult îi place să descopere acel „ceva special” ce caracterizează fiecare personalitate!


 • Ana-Maria Ologeanu Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Este absolventă a Facultății de Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti și deține un Masterat în Pedagogii Alternative şi Artă Teatrală în Educaţie la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Dr. Crenguţa Lăcrămioara Oprea.
  În 2012, Ana-Maria a vizitat Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din diferite școli din Masku și Turku.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, printre care: Conferința științifică, Education First - Stimularea inteligențelor multiple prin intermediul artelor în Pedagogia Waldorf; Conferința Tehnici teatrale în educație - organizată de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale;
  Oportunităţi pentru o carieră didactică de calitate (un program naţional de formare continuă a profesorilor de matematică din învăţământul preuniversitar); Cum dezvoltăm interesul pentru lectură - Prof. Airi Olin și Helena Linna etc.
  Ana-Maria este și coordonatorul echipei de teatru şi Consilierul Educativ al Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze. Ea este o persoană perfecționistă, creativă, motivată să descopere potențialul maxim al fiecărui copil. Cărțile rămân cea mai mare pasiune.


 • Daniel Popa Profesor de Educație Fizică și Sport

  Este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București și deține un masterat în Performanță în Sport, la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. În prezent, Daniel participă la cursurile pentru obținerea Licenței „B” UEFA de antrenor de fotbal, organizate de Federația Română de Fotbal.
  Daniel este profesorul de educație fizică și sport al Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze din 2015, pentru clasele III-VI și coordonatorul echipei de handbal a școlii.
  Daniel este o persoană pozitivă, creativă, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să petreacă timp alături de copii.


 • Mirela Ursache Profesor Muzică

  Este absolventă a Facultății de Asistenţă Socială în cadrul Universităţii Bucureşti și deține un masterat în Comunicare Managerială si Resurse Umane la SNSPA.
  În anul 2011 şi-a început activitatea într-un studio de înregistrări, punând accentul pe compoziţie, negative, înregistrări, mixaj.
  Mirela are experienţă în lucrul cu copiii, predând ore de canto, pian si chitară, participând la diverse programe destinate copiilor și tabere muzicale. Ea este profesor de muzică la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din septembrie 2016, pentru grupele de grădiniţă, clasele pregătitoare și I și este coordonatorul trupei şcolii. Mirela este o persoană deschisă, creativă, sociabilă și răbdătoare.


 • Ştefania Mihai Profesor Istorie

  Este absolventă a Facultății de Istorie, Specializarea Relații Internaționale şi Studii Europene şi deține un Master în Tehnici şi Metode Diplomatice, la Universitatea din Bucureşti, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Adrian Cioroianu.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională şi dezvoltare personală, precum: Politică externă şi diplomație, la Institutul Diplomatic Român.

  Încă din 2011, Ştefania a participat la mai multe cursuri de formare şi perfecționare cu specialişti din Finlanda, printre care: Noi tendințe în curriculum-ul finlandez -Prof. Marcus Andersen; Fenomenul de Bullying- Prof. Jukka Kangaslahti; Relația profesor-elev-părinte în sistemul finlandez - Prof. Krista Lahtinen și Heli Saive etc.
  Ea predă istorie la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2015, pentru clasele a V-a şi a VI-a . Ştefania este o persoană creativă, entuziastă, dar şi organizată. Cel mai mult îi place să călătorească şi să învețe lucruri noi.


 • Ana-Maria Leşanu Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Ana-Maria este absolventă a Colegiului Naţional „George Coşbuc”, Năsăud - Profil Pedagogic, Specializarea Învăţători-Educatoare, a Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială, Specializarea Asistenţă Socială, la Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca și deține un masterat în Managementul Resurselor Umane din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza", Iaşi.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Noi tendințe în curriculum-ul finlandez -Prof. Marcus Andersen; Fenomenul de Bullying- Prof. Jukka Kangaslahti; Relația profesor-elev-părinte în sistemul finlandez - Prof. Krista Lahtinen și Heli Saive etc.
  Profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2014, Ana-Maria este învățătoare pentru clasa a II-a D. Ea este o persoană creativă, sociabilă şi empatică.


 • Oana Udrea Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Oana este absolventă a Colegiului Național Elena Cuza din București, profilul Pedagogic, specializarea Învățător-Educatoare și a Facultății de Psihologie și Științele Educației la Universitatea din București, specializarea psihologie.
  Încă din anul 2010, Oana a absolvit examenul de definitivare în învățământ şi în anul 2015 a obținut Gradul didactic II.

  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, printre care: Give Your Children Happy Hearts -University of Maryland, College Park; Mentoring aspects - Prof.Airi Oni; Valori în şcoala finlandeză - Prof. Krista Lahtinen; European best practices to support children with high potential and to acces training for gifted children with disabilities/Gifted (for) you etc.
  Profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2014, Oana este și coordonator al trupei de dans. Ea este o persoană veselă, creativă, mereu dornică să îi ajute pe cei din jur. Cel mai mult îi place să creadă în schimbare!


 • Livia Dincuță Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Livia este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un masterat în Științele Educației, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Cătălina Ulrich.
  În anul 2013, Livia a vizitat Finlanda cu scopul de formare și schimb de experiență cu specialiști din diferite școli din orașul Turku.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, printre care: Valori în școala finlandeză – Prof. Krista Lahtinen; Noi tendințe în curriculum finlandez - Prof. Marcus Andersen; Feedbackul negativ și bullyingul - Dr. Yukka Kangaslahti; Mentoring Aspects - Prof. Airi Olin etc.
  Livia este o persoană activă, mereu dornică să învețe ceva nou.


 • Alexandra Ivan Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Alexandra este absolventă a Facultății de Pedagogie și Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, Facultatea de Psihologie si Științe ale Educației din Almeria, Spania. Deține un masterat în Investigarea și Evaluarea Didactică pentru Dezvoltarea profesională a profesorilor în școală, Universitatea din Almeria, Spania, sub coordonarea Prof. Rafael Pulido Moyano.
  A fost parte din echipa cadrelor didactice de la Universitatea din Almeria, Spania pentru proiectul interdisciplinar “Muzeul culorilor” – 2010. Din 2012 și până în prezent, Alexandra predă limba spaniolă la Institutul Cervantes din București.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. Începând cu anul 2015, Alexandra a urmat cursuri de formare cu specialiști din Finlanda, fiind profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2015 și coordonator pentru Clubul de carte.
  Alexandra este o persoană dinamică, deschisă, inventivă, dornică să descopere lucruri noi, îi place să călătorească, să citească, dar mai ales să învețe împreună cu copiii ei.


 • Amalia Gabriela Grigore Profesor after-school

  Este absolventă a Facultății de Științe Politice, Universitatea din București și a Modulului Pedagogic Nivel 1 din cadrul Facultatății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea din București.
  În prezent urmează cursurile masterului Politiques de l’egalite des chances en Roumanie et dans l'Union Europeene din cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea din București și ale Modulului Pedagogic Nivel 2 din cadrul Facultatății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea din București.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. Amalia este o persoană creativă, adaptabilă, perseverentă și sociabilă. Cel mai mult îi place să ajute la îndeplinirea visurilor copiilor!


 • Raluca Dumitru‎ Profesor de Matematică

  Raluca este absolventă a Facultății de Inginerie Aerospațială și studiază în prezent la Universitatea Politehnica din București Masterul Air Transport Engineering.‎
  Raluca este profesor de matematică pentru clasele a V-a și a VI-a și de fizică pentru clasele a VI-a. A participat la cursurile de formare ce au avut loc în vara anului 2016 în cadrul Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze.‎
  Raluca iubește copiii, are capacitatea de a depăși rutina, este pragmatică și întotdeauna dornică de a cunoaște mai mult.


 • Viorica Șteflea Profesor Character First

  Viorica este absolventă a Facultății de Teologie și deține un masterat în teologie, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Cornel Boingeanu.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. Participă din 1997 la seminarii organizate de Network Twentyone, o firmă care dezvoltă personal şi profesional lideri integri care adaugă valoare celorlalţi.
  Viorica este profesor de Character First pentru clasele pregătitoare, I și a II-a. Ea este o persoană pozitivă, creativă, dornică să învețe mereu ceva nou. Cel mai mult este preocupată de schimbarea lăuntrică și îi place să investească în oameni!


 • Sorina Herman Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Sorina este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației și este anul I la masterul Mentoratul în Educație, la Universitatea din București.
  Sorina este o persoană creativă, veselă, mereu dornică să descopere ceva nou și să învețe.


 • Raluca Nicoleta Racabol Profesor pentru Învățământul Primar și Preșcolar

  Ralucaste absolventă a Liceului Pedagog și a Facultății de Limbi și Literaturi Străine la Universitatea București. De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Valori în școala finlandeză – Prof. Krista Lahtinen; Noi tendințe în curriculum finlandez - Prof. Marcus Andersen; Feedbackul negativ și bullyingul - Dr. Yukka Kangaslahti; Mentoring Aspects - Prof. Airi Olin etc.
  Raluca este profesor la Școala Gimnazială Româno-Finlandeză din 2014.


 • Ruxandra Teodorescu Profesor After-School

  Ruxandra este absolventă a Facultății de Psihologie din Sibiu și deține un masterat în Psihologie: Evaluare şi intervenţie psihologică în domeniul educaţional, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Negovan Valeria.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală. Ruxandra este o persoană răbdătoare, creativă, dornică să învețe lucruri noi, ambițioasă şi atentă la nevoile oamenilor.


 • Simona Ciobanu Profesor Limba Engleză

  În prezent, Simona este studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Pedagogia Invațământului Primar și Preșcolar și a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză, din cadrul Universității București.
  Simona este profesor de limba engleză pentru clasele pregătitoare. Ea este o persoană activă, sociabilă și îi place să vadă ce e mai bun în oameni.


 • Diana Mirela Lulciuc Profesor After-School

  Diana este absolventă a Facultății de Istorie și deține un masterat în Istoria și Practica Relațiilor Internaționale, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Marian Stefănescu. Ea este o persoană zâmbitoare, creativă, empatică și atentă la detalii.


 • Romina Remeș Profesor After-School

  Romina este absolventă a Liceului Pedagogic „Sabin Dragoi” din Deva și a Facultății de Știinte Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, sub coordonarea prof. asist. univ. Emanuel Copilaș. În prezent urmez masterul Tehnici Diplomatice, de la Facultatea de Istorie, din cadrul Universității din București.
  Romina este o persoană sociabilă, dornică să învăț lucruri noi. Îi place să aibă o viață activă, productivă și să fie de folos pentru cei din jurul meu.


 • Andreea Căiță Profesor After-School

  Andreea este absolventă a Colegiului National „Elena Cuza” din București, absolventă a Facultății de Litere, Specializarea Limba și Literatura Română- Limbă și Literatură Engleză și deține modulul psiho-pedagogic din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din București.
  Andreea este o persoană optimistă, sociabilă și dornică de a învăța lucruri noi. Consideră că lumea ar fi un loc mult mai bun, dacă ne-am menține sufletul de copil intact.


 • Adina – Elena Ghior Profesor After-School

  Adina este absolventă a Facultății de Management Turistic și Comercial din cadrul Universităţii Creștine Dimitrie Cantemir.
  Din anul 2013, Adina a început activitatea didactică cu grupe de copii de diverse vârste, în cadrul programului educativ „Character First” – program internaţional pentru dezvoltare personală.
  Adina este o persoană responsabilă, creativă și perseverentă. Orice obstacol este privit mai degrabă ca provocare decât ca problemă.


 • Ioana Enache Profesor After-School

  Ioana este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială și deține o licență în Asistență Socială, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Conf. Univ. Dr. Hanibal Dumitrașcu.
  Anii de facultate i-au oferit multe informații, perspective și experiențe în diferite instituții școlare și sociale, precum Centre de zi din școli și organizații pentru persoane defavorizate, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
  De-a lungul anilor a lucrat cu mulți copii cu vârste începând de la 1 an. Ioana este o persoană ambițioasă, responsabilă și prietenoasă. Îi place să cunoască persoane noi și să descopere valoarea în oameni.


 • Laura Negroiu Profesor After-School

  Laura este absolventă a Facultății de Sociologie și Psihologie, specializarea Asistență Socială, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Laura este o persoană organizată și dinamică, atentă la nevoile celor din jur, o fire veselă și optimistă. Îi place să călătorească și să cânte, iar timpul liber preferă să-l petreacă cu cei dragi.


 • Eduard Bănete Profesor de Educație Plastică

  Eduard este student al Facultății de Asistență Socială ce funcționează în cadrul Universității București și deține un atestat de „Desenator Tehnic în Arhitectură și Design”. Eduard este profesor de Character First la clasele a III-a și a IV-a, predă Educație plastică la gimnaziu și este coordonatorul echipei de Scenografie a școlii.
  Ca profesor, Eduard este o persoană multilateral dezvoltată din punct de vedere artistic, creativ, empiric, dornic să ajute.


 • Alexandra Necula Profesor de Limba și Literatura Română

  Alexandra este absolventă a Facultății de Litere și detine un masterat în Tehnici diplomatice, la Universitatea din București, sub coordonarea Prof. Marian Ștefănescu.
  Alexandra este doctorand în anul al II-lea în cadrul departamentului de Studii Literare al Facultății de Litere, Universitatea din București, lucrarea sa de cercetare având ca temă Umorul în avangarda română și spaniolă, sub îndrumarea Prof. Mihai Zamfir.
  A urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală: Curs de formare cu tema Terapia ocupațională recuperatorie pentru copiii cu nevoi special educaționale și adulții cu dizabilități psihice și fizice, susținut de Lara Taggart, Gina Buban, Debbie Hines, Lori Lambert, Melissa Clark, Meagan Orban; Curs de leadership, susținut de LeadImpact etc.
  Alexandra este profesorul de Limba română pentru clasele a V-a și a VI-a și coordonatorul opționalului de limbă spaniolă și al celui de pictură pe sticlă. Ea este o persoană spontană, creativă, perseverentă. Cel mai mult îi place să lase copiii să își aleagă forma de educație care îi motivează să exceleze!


 • Monica Ianc Profesor Învățământ Primar și Preșcolar

  Monica este absolventă a Facultății de Psihologie-Sociologie Petrosani, iar în prezent este studentă a Universității București, Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, specializarea Pedagogie pentru Învățământul Primar și Preșcolar.
  În anul 2014, Monica s-a bucurat de o perioada de training educativ în Finlanda care a avut ca scop îmbunătățirea calității învățământului românesc prin schimbul de experiență cu specialiști din diferite școli.
  De-a lungul anilor a urmat numeroase cursuri de formare profesională și dezvoltare personală, precum: Integrarea copiilor cu nevoi special - Prof. Pirjo Saarinen; Feedback ul negativ și fenomenul de bulliyng - Dr. Jukka Kangaslahti etc. Monica este o persoană creativă, iubitoare, mereu dornică să învețe ceva nou. Cel mai mult îi place să investească în cei din jur.

De memorat

Învață pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, și când va îmbatrâni, nu se va abate de la ea. - Proverbe 22:6

ADRESA:

CONTACT

Instagram