Implică-te
Școala Româno Finlandeză

Donează

20% din impozitul pe profit

În prezent, Școala Româno-Finlandeză funcționează la capacitate maximă și dorește construcția unei școli noi cu nivel primar, gimnazial și liceal , precum și o sală de sport pentru școlarizarea copiilor dumneavoastră, dar și a celor care doresc să urmeze sistemul educațional finlandez.

Image

CUM POȚI AJUTA?

 • În anul 2016 am început să construim o clădire nouă (7500 mp), care să ofere spațiul necesar pentru a continua proiectul nostru și pentru a putea oferi educație la standarde finlandeze gratuită (burse sociale) mai multor copii din medii defavorizate educație sau din mediul rural, integrare și intervenție recuperatorie pentru copii cu dizabilități, formare profesională pentru profesori.

  „Această școală unde sunt elevă este minunată. Aici am prieteni, colegii mei sunt buni cu mine, iar profesorii mă tratează ca pe toți ceilalți. Mi-ar plăcea să continui să vin aici. Sper să avem o nouă clădire, pentru că este un loc atât de minunat!” 
  (Gabriela, clasa a VI-a, se bucură de educție gratuită oferită de școala noastră) 

  ”Iubesc această școală, aici mă simt ca acasă, ca într-o familie mare și îmi doresc ca ea să devină cea mai mare și cea mai bună școală din România! Începând cu anul 2014 am hotărât ca alocația mea să o dăruiesc pentru noua clădire și sper ca dorința mea să devină realitate.” 
  (Anya Irimia, clasa a VI-a) 

  „Școala și Grădinița Româno-Finladeză este un loc al excelenței, un loc unde copiii sunt importanți, iubiți, respectați, unde toată atenția și dragostea cadrelor didactice, și nu numai, este îndreptată asupra lor.” 
  (Amalia Orjehovshci, mămică) 

  „Sunt foarte mulțumită că Andrei se simte atât de bine la școală și este fericit. Mă bucur când îl aud vorbind atât de frumos despre tot ce i se întâmplă aici, despre profesori, colegi, prieteni și toate activitățile. Sper din toată inima ca el să poată continua să vină aici.” 
  (străbunica lui Andrei, un copil orfan, care se bucură de educție gratuită oferită de școala noastră) 

  20% din impozitul pe profit al companiei pe care il reprezinti poate fi redirecționat către Școala Gimnazială Româno-Finlandeză pentru construcția noii școli, prin sponsorizări și donații până la data de 31 decembrie. Lasă-ne datele tale și noi îți vom trimite mai multe detalii despre procedura de direcționare.

CUM POȚI TRIMITE SPONSORIZAREA?

Este simplu si nu implica niciun cost.
Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condițiile legii – Legea 32/1994.

Modalitatea de direcționare este prin încheierea unui contract de sponsorizare între companie și fundație, cu valoarea sumei calculate ca 20% din impozitul pe profit, care va reprezenta o cheltuială deductibilă. 


Articolul 21 aliniatul (4) litera p) din Codul Fiscal: 
p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos: 

1.) - 3 la mie din cifra de afaceri; 
2.) - 20% din impozitul pe profit datorat.

Pasul 1: Descarcă contractul de sponsorizare.
Pasul 2: Completează-l cu datele companiei și cu suma cu care dorești să susții Școala Gimnazială Româno-Finlandeză.
Pasul 3: Trimite-l în format word la adresa contact@scoalafinlandeza.ro.
Pasul 4: Ulterior, noi îl tipărim în două exemplare și ți-l vom trimite semnat și ștampilat în original la adresa din contract.

Specificăm că banii strânși din sponsorizări și donații vor fi repartizați 100% pentru construcția noii școli.
 

În speranța unei colaborări, vă mulțumim!
Pentru informatii suplimentare, ne puteți contacta:
contact@scoalafinlandeza.ro
021 - 777.07.95

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

Pentru înscrieri:

Grădiniță

 • dummy +40 76 829 56 94


Școală și Liceu

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

© Copyright 2021. Design & Development by ITEYE DESIGN.

Search