Comunitate părinți

COMUNITATE PĂRINȚI

Unul dintre principiile pe care se bazează Școala Româno-Finlandeză este parteneriatul cu părinții elevilor. Credem că echipa profesor-părinte este stâlpul de bază în educația copiilor, împreună investim în viitorul lor. Comunicarea cu părinții, implicarea acestora în activitățile școlii, evenimentele comunității noastre sunt aspecte importante, care influențează procesul de formare și devenire a fiecărui elev în parte. Iată câteva modalități prin care poți fi parte din comunitatea părinților: Implicarea într-un proiect, predarea unei lecție, organizarea unei activități, participarea la evenimentele lunare, discuții cu profesorul clasei sau orice alt mod în care ai vrea să te implici în viața școlii.
Voluntariat Scoala Gimnaziala Romano-Finlandeza

VOLUNTARIAT


Copii, părinţi, profesori, personal, împreună formăm o echipă. Tocmai de aceea, orice ajutor din partea părinţilor, bunicilor este bine primit în şcoala şi grădiniţa noastră. Dacă doriţi să fiţi voluntari atunci când apare o nevoie sau când avem evenimente speciale vă aşteptăm cu drag să ne daţi o mână de ajutor.

Avem deja o listă deschisă cu mămici voluntare, îi aşteptăm şi pe tătici, pe orice părinte care doreşte să fie implicat în activităţile noastre.

De asemenea, pentru că ne dorim să puteţi vedea o mică parte din ceea ce experimentează copiii în acest proces de educaţie, părinţii vor avea ocazia anul acesta să asiste şi să predea la lecţii.

Credem că aceasta ne va ajuta pe noi toţi să avem o mai bună colaborare şi să învăţăm unii de la alţii.
Voluntariat Scoala Gimnaziala Romano-Finlandeza

BUNICUL / BUNICA NOASTRĂ


SOS … căutăm bunicul/bunica Scolii si Grădinitei Româno-Finlandeză în viaţa fiecăruia dintre noi bunicii ocupă un loc aparte. 
Ne amintim cu drag de poveştile lor, de mâncarea gustoasă pe care numai bunica o făcea, de sfaturile lor, de modul simplu în care îşi trăiau şi încă îşi mai trăiesc viaţa unii dintre ei.

Ne dorim ca şi copiii din şcoala şi grădiniţa noastră să aibă parte măcar de un crâmpei de astfel de amintiri cu bunici.

Tocmai de aceea căutăm bunici/bunicuţe care …
- să îi ia în braţe pe copii!
- să le spună poveşti copiilor!
- să îi înveţe pe copii cum să fie oameni de caracter!
- să le arate copiilor cum să zâmbească!
- să-i înveţe pe copii ce înseamnă să fii prieten de nădejde!
- să le gătească copiilor plăcintă!
- să le înveţe pe fete să coasă!
- să-i înveţe pe copii secretele meseriei lor!
- să se joace cu copiii!
- să le dea sfaturi copiilor!

Bunici care să-şi pună deoparte un timp, o zi, câteva ore pentru copiii din şcoala şi Grădiniţa Româno-Finlandeză şi să îşi lase amprenta asupra vieţilor acestor micuţi! Vă aşteptăm cu drag!

CE SPUN PĂRINȚII DESPRE SRF ...

SORINA, MAMA LUI VLAD (CLASA I C)

"Avem mare încredere în sistemul educațional al Școlii și Grădiniței Româno-Finlandeze. Deși la început această încredere s-a bazat doar pe ceea ce am citit în presa, acum, după patru ani de experiență, putem spune cu certitudine că este un proiect de succes! Vlad a venit la Grădinița Româno-Finlandeză direct la creșă și acum este clasa întâi. 

În toți acești ani, Vlad a evoluat constant, frumos, într-un mediu orientat către copil. Finlandezii ne spun mereu că un copil este echilibrat atunci când există o colaborare directă între școală și părinte, pentru binele copilului. Personalul este foarte comunicativ și apropiat copiilor, toți își spun pe nume, iar activitățile de desen, muzică și sport sunt susținute de profesori specializați în fiecare dintre domenii, astfel încât fiecare talent să poată fi descoperit și dezvoltat. Un aport deosebit în dezvoltarea armonioasă a copiilor îl aduce și psihologul grădiniței care răspunde nevoilor și dezvoltării emoționale specifice vârstei fiecăruia. 

Toate acestea nu ar fi posibile fără viziunea mobilizatoare și buna-dispoziție a directoarei. Vouă vă dorim să creșteți, iar noi ne dorim să fim împreună cât mai mult timp!"

Image

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

Pentru înscrieri:

Grădiniță

  • dummy +40 76 829 56 94


Școală și Liceu

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

© Copyright 2021. Design & Development by ITEYE DESIGN.

Search