Dotări și beneficii

DOTĂRI și BENEFICII

 
BIBLIOTECĂ

Încurajăm lectura în orice mod posibil, tocmai de aceea reînnoim constant stocul de carte, în funcție de cerințele și nevoile elevilor și profesorilor noștri. Avem, deasemenea, și un spațiu special pentru lectură și pentru clubul de carte, care are loc lunar.


LABORATOR FIZICĂ / CHIMIE / BIOLOGIE

Baza didactico-materială a laboratorului oferă posibilitatea îmbinării activităţilor teoretice cu activităţile practice desfăşurate de elevi sub îndrumarea profesorilor de specialitate.


LABORATOR MULTIMEDIA

Punem la dispoziția elevilor noștri un laborator multimedia pentru punerea în aplicarea informațiilor predate la orele de informatică, precum și pentru realizarea de proiecte diverse pentru alte materii.


CABINETUL PSIHOLOGIC

Este un spațiu special amenajat pentru a oferi suport și consiliere elevilor, părinților și profesorilor.

LABORATORUL DE MUZICĂ

Este unul dintre spațiile preferate de elevii noștri, pentru că le oferă oportunitatea de a încerca diverse instrumente, fiind dotat cu pian, chitară, tobe, cajon, mandolină, tamburină, fluier și multe altele. Copiii au ocazia să repete la instrumentul preferat, chiar și în pauze.

CABINETUL MEDICAL

Este dotat cu mobilier instrumentar medical și materiale sanitare necesare pentru a le oferi copiilor îngrijirea necesară.

LABORATORUL DE EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ

Oferă elevilor noștri oportunitatea de a pune în practică cunoștințele acumulate: cos la mașină, gătesc, folosesc diverse instrumente pentru a ajunge la un produs finit.


LOC DE JOACĂ

Un aspect important în educație este jocul, tocmai de aceea avem zilnic două pauze afară, la locul de joacă amenajat special pentru copii.


SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI SECURITATE

Ne dorim să le oferim elevilor noștri un spațiu sigur prin supravegherea video, având camere amplasate în toate spațiile comune, dar și prin securitatea oferită la intrarea și ieșirea din incinta școlii.

SĂLILE DE CLASE

Sunt utilate cu mobilier adecvat vârstei: dulăpioare personale, materiale didactice specifice nivelului și necesare activităților școlare. Fiecare profesor (educatoare/învățătoare/ diriginte) își pune amprenta pe modul în care amenajează, respectând în același timp spațiile specifice SRF, precum colțul lecturii, spațiul de relaxare, young leadership, responsabilități sau peretele cu realizările elevilor.

BUCĂTĂRIE PROPRIE

Oferim copiilor mâncare caldă pregătită zilnic de echipa noastră de bucătari. Meniurile sunt realizate de medicul școlii împreună cu asistenta medicală și în colaborare cu un medic nutriționist, ținând cont de necesarul caloric și proteic specific fiecărei vârste.

SALĂ DE SPORT

Este dotată cu toate materialele necesare activităților pentru educație fizică și sport.

Cum ne contactați

Str. Răsăritului 59, Sector 6, Bucureşti Cod 061203

  • dummy+021- 777.07.95

  • dummy+021- 777.07.95

  • dummy contact@scoalafinlandeza.ro

Newsletter

Enter your email and we'll send you more information

Search